Zebra TC25 İş Telefonu

12-03-2018 23:11
Zebra TC25 İş Telefonu

Küçük işletmeler için dayanıklı akıllı telefon — TC25 ile vakit ve nakitten tasarruf edin, satışları ve karlılığı arttırın.

 
Sıhhi tesisat ve elektrikten, paket teslimi, bahçe bakımı ve çok daha fazla saha uygulamanızda, günleriniz,i teslimat, teçhizat onarımı veya hizmet sunarak geçiriyorsunuz. Her gün yapacak çok şey var, bunu yapmak için de çok az zaman — ve müşterilerinize hizmet etmeye hazır pek çok rakip. Daha hızlı ve daha akıllı çalışmanızı sağlayacak bir araca ihtiyacınız var. Daha fazla iş yapmak ve her gün daha fazla müşteriyi memnun etmek için tüm özelliklere sahip TC25'e ihtiyacınız var. Küçük işletmeniz için tasarlanmış dayanıklı akıllı telefon olan TC25 ile daha kısa sürede daha fazla iş yapma gücünü elde edin.
Yapılması gereken çok şey olduğunda ve bu kadar az zaman olduğunda, günlük görevlerde yardımcı olacak doğru ekipmana sahip olmak önemlidir. TC25, daha fazla iş yapmak ve günlük olarak daha fazla müşteriyi memnun etmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere sahiptir. Sağlam bir tasarıma sahip TC25, beton üzerinde fayanslara çok sayıda 1,2 m düşmeye dayanabilir. Soğuk, sıcak, yağmur ve karda çalışmaya yetecek kadar dayanıklıdır. Pil ömrü, tüm gün sürecek kadar kuvvetlidir. 
Zebra, akıllı telefon kameralarının barkod taraması için oluşturulmadığını iyi bilerek bu mobil bilgisayarla kendini aştı. TC25, dünyadaki saha servis ekiplerinin çoğunu çeken aynı tarama teknolojisini sunar. Hemen hemen her koşulda, herhangi bir elektronik veya basılı barkodun anında ve zahmetsiz bir şekilde çekilmesini sağlar. Görevlerin daha hızlı, daha doğru ve daha verimli bir şekilde yapılmasına izin verir. TC25'i bu kadar uygun bir seçenek haline getiren, kullanım kolaylığıdır. Çoğumuz gün içinde ve dışında bir akıllı telefon kullanır ve TC25 zaten kişisel akıllı telefonunuzda kullandığınız aynı tanıdık hareketleri vardır. Yeni cihazınızla rahatça uyum sağlamanıza olanak tanır.
 

İş için üretilmiştir
Yağmur. Sıcak. Sıfırın altındaki soğuklar. Düşmeler. Dökülmeler. TC25 hepsinin üstesinden gelebilir.
 
Tüm gün yetecek enerjiye sahiptir — her zaman
Şarj cihazına gerek yok — sadece benzersiz PowerPack’i takın ve çalışmaya devam edin.
 
Gerçek zaman tasarrufu için gerçek bir barkod okuyucu
Akıllı telefon kameraları barkod okutmak için üretilmemiştir — işte bu nedenledir ki TC25 tüm dünyadaki saha hizmetleri ekiplerinin çoğunun kullandığı barkod okuma teknolojisinin aynısını sunuyor. Hemen her türlü koşuldaki her türlü elektronik ya da basılı barkodu anında ve zahmetsizce, doğrult ve çek şeklinde okutursunuz — hedef almaksızın ve beklemeksizin. Dolayısıyla, personeliniz ne yapıyor olursa olsun, içeride gerçek bir Zebra barkod okuyucu olunca, işini daha hızlı, daha hatasız ve daha verimli bir şekilde yapacaktır — bu da işgücü verimliliği, müşteri hizmetleri ve karlılık seviyesini yükseltecektir.
 
Her şeyi anında belgeleyin
Otomatik odaklı 8 MP renkli kamera ile, teslim belgesinden hasarlı bir pakete ya da biten bir onarıma dek her şeyi belgeleyebilirsiniz.
 
Doğru fiyata doğru hizmet programı
Zebra OneCareTM SV ile, iki yıl süreyle normal eskime-yıpranma ve cihaz arızalarına karşı güvence, imalatçıdan rakipsiz teknik destek, yerinde sorun giderme için Cihaz Diyagnostik Aracı, öncelikli onarım geri teslim süresi, ücretsiz geri gönderim ve daha fazlasına — tek bir garanti dışı onarım bedelinin küçük bir bölümü karşılığında — sahip olursunuz. Hizmet programınıza LifeGuardTM for AndroidTM eklediğinizde ise, gerçek bir iç huzuruna kavuşursunuz — TC25 mobil bilgisayarınızın ömrü boyunca garantili güvenlik güncellemeleri.
 
Kullanımı kolay — öğrenim süreci gerektirmez
TC25 iş yapmayı öyle kolaylaştırır ki. Android ile parmak hareketleriyle yaklaştırıp uzaklaştırma ve kişisel akıllı telefonunuzda kullandığınız tüm tanıdık hareketlerin aynısına sahip olursunuz. Ekran dışarıda aynen içeride olduğu kadar kolay görülebilir. Büyük dokunmatik ekran, görmeniz gereken tüm bilgileri — kaydırmaya gerek olmadan— gösterir. Üç adet programlanabilir tuş ise, en çok kullandığınız özellikler ve uygulamalara anında erişim sağlar.
 
Telsiz olarak da ikili işlev görür
Anında ses bağlantısı ve güvenli kısa mesaj hizmeti ile, bir düğmeye basarak belirli bir personel mensubuna, belirli bir personel grubuna ya da personelinizin tümüne ulaşabilirsiniz. Güvenli kısa mesaj hizmetiyle ise, telefon etmek uygun olmadığında bile personelinize yine de ulaşabilirsiniz.*
 
Hızlı mobil bağlantılar, kristal berraklığında sesli görüşmeler ve harika uygulama performansı sağlar
4G ve VoLTE desteği ile, hızlı bağlantılar ve olağanüstü ses netliği için HD arama özelliği elde edersiniz. 3G ya da 2G üzerinden üç ile altı kat arası daha fazla bantgenişliğiyle ise, hızlı uygulama performansı ve ekran değişimlerinden emin olabilirsiniz.
 
Hızlı Bluetooth ve Wi-Fi
En hızlı Bluetooth bağlantıları, Bluetooth kulaklıklar ve yazıcılar için harika performans demektir. 802.11ac desteğiyle ise, bağlantı kalitesinden ödün vermeksizin umuma açık bir erişim noktasında, evde ya da o ste iken hızlı Wi-Fi bağlantılarına geçebilirsiniz.
 
Uygulamalara barkodları bir çırpıda girmek mümkün
Barkod okuyucu ile okunan barkodları Zebra DataWedge ile doğrudan mevcut uygulamalarınıza gönderin — hiçbir programlama ya da mevcut uygulamalarınızda değişiklik gerekmez. Sonuç mu? Büyük bir zaman tasarrufu — hem de hiçbir maliyeti olmaksızın.
 
Özellikler ve faydaları

Cebinize sığacak kadar küçük, ancak çoklu görevlere yetecek kadar güçlü ergonomik akıllı telefon olmasıyla beraber, benzeri form işleme, envanter, fiyat kontrolü ve mağaza uygulamalarının ön formunu yönetir.
Zebra SE4710 ile Small Business ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi performansa sahip bir tarama motoru vardır.
Sürekli kullanım için tam vardiyaya ek olarak isteğe bağlı PowerPack'i destekleyen yüksek kapasiteli 3000 mAh dahili batarya.
Önceden yüklenmiş Workforce Push-To-Talk hızlı iletişim çözümü.
Cihazın sol ve sağ tarafındaki çok yönlü tarama düğmeleri.
Android 7.0 (Nougat) işletim sistemi, gelecekte OS güncellemelerini destekleme özelliği ile piyasaya sunuldu.
Şarj ve veri iletişimi için 1 Yuvalı beşikler, geniş şarj uygulamaları için 5 yuvalı beşikler, sahada çıkarılabilir tetik tutacağı ve PowerPack üzerinde benzersiz bir ek donanım da dahil olmak üzere geniş aksesuarlı eko-sistem.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.