Ventus Yaz ve Yapıştır Etiket Aplikatörü

09-04-2018 17:39
Ventus Yaz ve Yapıştır Etiket Aplikatörü
Ventus Yaz & Yapıştır Sistemi KLINGER Finlandiya tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Gerçek zamanlı etiketleme olanakları sayesinde ürün ve etiket bilgileri kolaylıkla değiştirilebilir. Alternatif montaj imkanları Ventus yazıcıyı işletmenizin içinde bulunduğu endüstri kolundan bağımsız olarak her türlü ürün üzerine etiketleme yapmasını mümkün kılmaktadır. Modüler tasarımı şirketinizin etiketleme ihtiyaçlarına en düşük maliyetler ile çözüm sunmanıza olanak sağlar. İlave olarak, küçük ve derli toplu yapısı size yazıcıyı değişik uygulamalar için hatlarınıza entegre etme kolaylığı sağlar. Ventus düşük maliyeti ile güvenilirlik, sağlamlık, esneklik ve kullanım kolaylığını tam ölçekte birleştirmektedir. Ventus aynı zamanda standard olarak İngilizce‘yi ve Türkçe‘yi desteklemektedir. Ventus Yaz & Yapıştır Sistemi aşağıdakiler gibi endüstri alanlarında kullanılmaktadır:
 

Ventus 520 Blow Aplikatör

520Blow aplikatör gerçek zamanlı yaz ve yapıştır uygulamaları içindir. Etiketlemenin çok yüksek hızlarda yapıldığı yüksek hızlı üretim hatları için idealdir. Sağlam ve aynı zamanda birbirinden farklı olmayan ürünler için uygundur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
  

Ventus 620 Piston Aplikatör 

Piston aplikatör, etiketi pnömatik bir silindir vasıtası ile ürün üzerine yapıştırır. Etiket ebatları ve ürüne yapışma mesafesinin değişken olduğu durumlar için ideal bir çözümdür.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Ventus Palet Aplikatör 

Özellikle palet etiketleme için tasarlanmıştır. Dönen bir aplikatör kafası paletin birbirine dik olan iki yüzüne de etiketleme sağlar. Uygulama kafasının konumu etiketleri yatay veya düşey olarak uygulamak üzere ayarlanabilir.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 

Ventus 920 Dönen Aplikatör 

Dönen uygulama kafası, etiketin ürüne temiz ve tam olarak yapışabilmesi için ürün yüzeyini birebir takip eder. Aynı kafa, ilave bir ayarlama gerekmeden çeşitli ebatta etiketlerin ürünlere yapıştırılmasında kullanılır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dönen uygulama kafası, etiketin ürüne temiz ve tam olarak yapışabilmesi için ürün yüzeyini birebir takip eder. Aynı kafa, ilave bir ayarlama gerekmeden çeşitli ebatta etiketlerin ürünlere yapıştırılmasında kullanılır. Ambalaj boyutlarının ve etiket konumunun değişiklik gösterdiği çok amaçlı uygulamalar için en iyi çözümdür.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Özellikle ön ve arka yüzeye etiket uygulamaları için tasarlanmıştır. Uygulama kafası ürünün ön veya arka yüzeyine etiket uygulanacağı şekilde istenilen pozisyona yönlendirilebilir
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Yazıcı Üniteleri

Ventus Yaz & Yapıştır Sistemlerinin iki önemli bileşeni vardır. Biri Ventus'un farklı özelliklerdeki yapıştırma modülü (Applicator) diğeri de etiketin yapıştırılmadan hemen önce yazdırılmasını sağlayan Yazıcı Ünitesi (Print Engine). Ventus, yazıcı ünitesi olarak piyasada bulunan Sato, Zebra ve Datamax O‘Neil (200, 300 ve 600 dpi) gibi belli başlı büyük termal ve termal transfer yazıcı markaları ile uyumlu olarak çalışmaktadır.
Yazıcı ünitelerinin seçiminde, etiketin, ürüne yapıştırılmadan hemen önceki yazdırma hızları, yazıcı çözünürlüğü, etiket malzemesi ve baskı genişliği düşünülerek uzman teknik ekibimiz tarafından seçimi yapılır ve alternatifleriyle sunulur. Yazıcıların fiyat & performans kriterlerine bakıldığından, genel maksatlı bir etiket için 200dpi baskı çözünürlüğünde 4 inch (101.6 mm) yazdırma genişliğine sahip yazdırma modülleri kullanılır. Daha geniş etiketler yazdırılmak istendiğinde yazıcı kafası daha büyük olan modeller seçilir. Keza, küçük etiketlerde, yazı puntoları veya etiket üzerinde bulunması gereken barkod/karekod ların daha hassas olması gerektiğinden çözünürlüğü daha yüksek (300dpi, 600dpi) yazıcı modüllerinin seçilmesi gerekir. 
 

 
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.