Statik Yapışan Etiketler

10-03-2018 20:46
Statik Yapışan Etiketler
Gözlük camları gibi hassas ürünlerde yapışkanlı etiketler kullanılması üreticileri tedirgin eder. Özellikle güneş gözlükleri gibi değerli ve hassas ürünlerde camın özelliklerini belirtmek için, etiket kullanımı vazgeçilmez bir önem taşır. İşte bu tür uygulamalarda Yapışkansız Statik Etiketler, statik elektriklenmeyle yapışması ve kolayca sökülebiliyor olmasıyla çok etkili bir çözüm sunar. Hatalı yapıştırmalara karşı iz bırakmayan yüzeyiyle, etiket, ürün üzerinde tekrar konumlandırılabilir. Statik elektriklenmeyle yapışan etiketlerimiz, satış noktası tabelaları, promosyon etiketleri, pencere etiketleri ve mevsimlik grafikler gibi promosyon ve perakende uygulamalarında yeniden konumlandırılabilir, tekrar kullanılabilir ve kalıntı içermeyen etiketlemeyi mümkün kılar. Aynı zamanda, cam, akrilik cam, parlak boyalı malzemeler, parlak plastik gibi pürüzsüz yüzeyleri sararak, herhangi bir yapışkan kalıntısı ve izi bırakmaksızın yapışabilen oldukça etkili bir tanıtım aracıdır.
Yapışkansız statik etiketlerin herhangi bir yapışkan ihtiva etmemesi, gözlük camı gibi direkt ürünün üzerinde konumlandırılabiliyor oluşu, hatalı ve düzgün yapıştırılamaması halinde çıkartılıp tekrardan kolayca yapıştırılabilmesi ve yapıştırılan yüzeyi bozmaması sayesinde prestijli ürünlerde tercih sebebi olmaktadır. Yüzeyler mükemmel durumda kalır ve tamamen kalıntıdan arındırılır. 
RafStatic PVC Şeffaf 140 ürünümüz kalıntı içermeyen etiketleme sağlar. 140 mikron kalınlığında olup, şeffaf olan zemin üzerine istenilen her türlü, logo ve fotoğraf baskısı yapabilir, şekilli olarak kesebiliriz. Etiket arası fazlalıklar sıyrılmış rulo halde ürettiğimizden, etiket yapıştırma işlemi de zahmetsiz ve pratiktir. Tipik PVC etiketler ile karşılaştırıldığında, yapışkansız statik etiketlerimiz ; oyuncak ve bebek ürünleri için izin verilmeyen DEHP plastikleştirici içermez ve REACH uygunluğu vardır.
RafStatic ürünümüzle ilgili detay ve fiyat talebiniz için bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz..

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.