Kırılgan Güvenlik Etiketi

25-09-2019 13:47
Kırılgan Güvenlik Etiketi
Teknik Barkod Etiket, iki yeni ultra-kırılgan (Ultra-Destructible)) film etiketi eklenmesiyle güvenlik etiketleri yelpazesini genişletti. Bu etiketler, daha güvenli etiketleme çözümleri ve farmasötik uygulamalar için marka sahiplerinden artan talebi karşılamaya yardımcı oluyor. Geleneksel Ultra Kırılgan (UD) çözümlerini genişleterek; yenilikçi, kurcalama direnci ve daha sürdürülebilir PVC olmayan yapı içerirler ve çok geniş bir yelpazedeki uygulamalar için uygundurlar.
 
Etiketin, değiştirilmesi veya çıkarılması denendiğinde, filmin kırılgan doğası, etiketi tek parça halinde çıkarmayı imkansız kılar. Bu, tedarik zincirindeki herhangi bir aşamada kurcalamayı işaretleyerek ürünlerin kimliğini doğrulamak ve markaları korumak içindir. Bu UD serisi, garantili orijinalliğe bağlı çeşitli uygulamalar için tasarlanmıştır ve şunları içerir: Her ikisi de PVC Beyaz UD filmden üç kat daha hızlı dönüşüm hızlarına olanak tanıyan Acrylate Gloss Clear UD ve Asetat Beyaz UD. Bu filmler UD performansı için kesin gereklilikleri karşılamaktadır ve güvenlik garanti mühürleri için idealdir. Ayrıca, Acrylate Gloss Clear UD şu anda piyasada bulunan tek net UD filmik malzemedir. Su bazlı akrilik yapıştırıcımızla birleştirildiğinde, bu UD malzemesi en zorlu farmasötik ambalajlama etiketleme gereksinimlerini bile karşılar ve farmasötik ürün değişim yönetimi garantisini içerir. PVC olmayan malzemelerin kullanılması, çevresel etki ve atık imha maliyetlerini azaltmaya yardımcı olur.

Kırılgan Etiket Üst Yüzeyleri 
Kırılgan etiket üst yüzeylerinin ya çok düşük gramajları vardır ve bunları sökmeye teşebbüs edildiklerinde küçük parçalar halinde yırtılırlar ya da yüksek kalınlıkta ve zayıf iç kuvvete sahiptirler, bu da tabakaların kolayca ayrılmalarına ve parçalanmalarına neden olur. Kırılgan film etiketi yüzleri aynı prensipleri kullanır: daha kalın filmler tabakalara ayrılırken, daha ince filmler kolayla parçalanır.

Ultra Kırılgan Üst Yüzey 
Ultra kırılgan etiketler, yapıştırıldıktan sonra tek parça halinde çıkarılması mümkün olmayan aşırı kırılgan malzemelerdir. Paketleme ve garanti sızdırmazlığı gibi uygulamalar için veya tedarik zincirinin tüm aşamalarında son derece güvenilir kurcalama kanıtlarının gerekli olduğu uygulamalar için kurcalamaya karşı korumalı conta görevi görürler.
 
Uzun Vadeli Karşılanabilen Malzeme 
Güvenlik ürünleri ürün yelpazemiz, üretim tarihinden itibaren iki yıllık bir raf ömrü ve gelecekteki herhangi bir değişiklikten altı ay önce yapılan bildirim dahil olmak üzere, 30 aylık garantili tedarik istikrarı avantajı ile birlikte gelir. 
 
Güçlü Yapıştırıcılar ile Geliştirilmiş Güvenlik
Güçlü yapıştırıcılar, kırılgan etiketlerin sökme girişiminde yırtılma, yonga veya delaminat olmalarını sağlamak için kurcalamaya dayanıklı üst yüzey malzemelerimizle birleşir. Tamperproof Lite yüzey malzememiz çıkarıldığında yırtılır ve RP36 yapıştırıcı kullanır. Acrylate Gloss Clear UD, Acrylate White UD TC ve Acrylate Clear UD TC etiket kurcalandığında pul pul dökülmektedir. En iyi RC18 yapıştırıcı ile eşleştirilir. 
 

Yeni Trend : Demirbaş Takibinde İleri Seviye Güvenlik
Demirbaş Etiketleme
 
Demirbaş takibinde etiketlerin kalıcı olması ve çevresel faktörlerden etkilenmemesi çok önemlidir. Günümüz iş akışlarında, yüksek teknoloji ürünlerinin demirbaş kayıtlarına alındıktan sonra mevcudiyetinin korunmasına da bir o kadar dikkat edilmektedir. Kırılgan etiketler, yüzeye yapıştırıldıktan sonra, yüzeyden çıkartılıp farklı bir ürüne yapıştırılmasını imkansız hale getirir.

 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.