Godex T10/T20 Harici Etiket Sarıcı

28-01-2019 22:21
Godex T10/T20 Harici Etiket Sarıcı

 

Basılmış Etiketlerin Yazıcı Ağzında Birikmesi Derdine Son !!


Kullanmakta olduğunuz barkod yazıcınız hangi marka ve model olursa olsun, eğer çok sayıda etiket basıyorsanız, ister istemez onlarca veya yüzlerce etiket, yazıcı ağzından çıkıp, düzensiz bir şekilde birikiyor ve çoğu zaman toplanması zor bir hal alıyordur. Özellikle dahili bir sarıcı ünitesi olmayan yazıcılara artık bu soruna bir son verebilirsiniz !!
 
Özellikle uygun fiyatı ve kararlı çalışmasıyla Godex Harici Sarıcılar ile yazıcınız hangi marka olursa olsun uyumlu bir şekilde baskısı yapılan etiketlerini düzgünce sarar ve rulo olarak kullanmanızı sağlar.
 
 
 
 


 

 

 

 

 

 

 


Godex T10 / T20 Model Harici Sarıcılar

 
Godex T10 ve T20 Model Harici Etiket Sarıcılar, barkod etiketlerin yazıcıdan çıktıktan sonra karton masuralara sarılarak tekrar rulo etiket halini almasını sağlamaktadır. Godex T10 ve T20 etiket sarıcılar; 26, 40 ve 76 mm ölçülerinde masuraya sarım yapabilmektedir. T10 ve T20 olarak 2 farklı modelde üretilmiş Godex T10 Harici Sarıcılarda, 120mm (4.72 inch) ve Godex T20 Sarıcılarda 180 mm (7 inch) genişlikte etiket ruloları içe veya dışa doğru sarabilirsiniz.
 
 
  
 
 
Godex Harici Etiket Sarıcıları, marka ve modeli ne olursa olsun her türlü barkod yazıcıyla senkronize olarak çalışabilir. Barkod etiketi yazıcıdan çıkarken, bant yardımı ile bir ucu Godex harici etiket sarıcıya takılı olan masuraya yapıştırılır ve barkod etiketi yazdırılmaya başlatılır. Godex harici etiket sarıcı, kendi otomatik kontrol sistemi sayesinde barkod etiketinizi sarmaya başlayacaktır. Yazıcının baskı hızına bağlı olarak, sarıcının hızı bir hız regülatörüyle ayarlanabilir. Barkod etiket yazdırma işlemi bittiğinde yada sarıcının hızı, yazıcının hızından fazla olduğu zamanlarda otomatik sensör sayesinde kendisi sarma işlemini durduracaktır.
 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.